.
Bent Van Looy Linde Merckpoel Wim Willaert Lynn Van den Broeck Boris Devis Charlie Dewulf William Boeva Sarah Puttemans Hakim Chatar Cath Luyten
woensdag 20 september 2023

Cath Luyten: “Ik ben geen onverantwoorde moeder”

Hij mag altijd helpen

Tijdens de eerste afleveringen van ‘Celebrity Masterchef’ bracht Cath Luyten het er goed vanaf. Zij kookt wel graag, vooral als het voor familie of vrienden is. Na een lange werkdag vindt ze het soms iets lastiger.

“Dan is het ‘van moeten’. Maar ik heb dat opgelost met de maaltijdboxen van HelloFresh. Hij maakt het vaker klaar dan ik. Op een avond maakte hij risotto, nadat de jury die van mij net had afgekraakt in ‘Celebrity MasterChef’. Ik wilde het zelfs niet zien. ‘Ik ga in geen maanden meer risotto eten. Maar hij drong aan en ik moet toegeven: die van hem was lekkerder dan die van mij”, lacht Cath in Story.

Cath heeft alvast een grote hulpkok in huis en dat is haar zoontje Jools. Hij is twee jaar maar hij helpt graag.

“Hij doet het zout in het eten of ik laat hem dingen snijden. Geen paniek: ik hou hem goed in de gaten. Ik ben geen onverantwoorde moeder. Ik vind het leuk om hem erbij te betrekken. Jools wil trouwens niet uit een plastic bord eten, maar net als de grote mensen uit echte borden met echte messen en vorken.”