.
Cath Luyten
zaterdag 24 augustus 2024

Cath Luyten: “Waarom komt er geen vervolg”

Ze was nog niet klaar

Wie ooit eens nood heeft aan een luisterend oor moet bij Cath Luyten zijn. Er zijn heel wat mensen die vinden dat zij goed kan luisteren, al moet ze zelf ook tijdig opletten dat alle verhalen haar zelf niet te veel worden.

“Ik wil graag professioneel aan de slag met die verhalen. Ze de wereld insturen, een publiek schenken. Maar momenteel is er dus geen programma waar ik dat ei in kwijt kan. Dat frustreert me wel een beetje. Er valt zoveel te vertellen, er is zoveel dat in het donker blijft, terwijl er eigenlijk een schijnwerper op hoort”, zegt Cath in Humo.

Voor ‘Café Congé’ zit Cath momenteel bij Play4, maar ze kan ook nog altijd terecht bij VRT. Al zal het niet voor meteen zijn.

“Daar kreeg ik te horen dat in prime twee - zo heet het tijdslot waarin 'Buurman, wat doet u nu?' zat - op dit moment geen human interest kan. En laat dat nu net zijn wat ik graag doe, en wat ik een beetje kan - denk ik toch. Ik begrijp ook niet goed waarom er geen vervolg komt op 'Buurman, wat doet u nu?'. De cijfers waren prima, dat werkte, die reeks was nog niet op.”

Bio van Cath Luyten

Meer Over:

Cath Luyten