.
Cath Luyten
zondag 15 oktober 2023

Cath Luyten: “We willen daar een gewoonte van maken”

Ze zijn vrienden geworden

Het avondeten is voor veel Vlaamse gezinnen een belangrijk onderdeel van de dag. Ook bij Cath Luyten en haar gezin speelt het avondeten een belangrijke rol in hun leven. Het is het moment waarop ze samen hun dag doornemen en gezellig bijkletsen.

“Vooral Jools heeft die momenten nodig. Als je hem alleen laat eten, lijkt hij gewoon niet te willen eten. Helaas is hij ook kieskeurig. Mijn dokter heeft me verteld dat het niet verstandig is om dit te forceren of er ruzie over te maken. Het is belangrijk om hem consistent hetzelfde aan te bieden”, vertelt Cath in Primo.

Dat Cath goed kan koken dat bewees ze de voorbije weken al in ‘Celebrity Masterchef’. Ze houdt veel goeie herinneringen over aan het programma en ook enkele vrienden.

“Het is een allegaartje van mensen die je misschien niet meteen samen zou verwachten, maar het klikte heel goed. Misschien hadden de makers gehoopt op meer rivaliteit, maar dat was absoluut niet het geval. Onlangs hebben we nog een barbecue georganiseerd bij Bent Van Looy. We willende de traditie van afspreken en contact houden zeker voortzetten.”

Bio van Cath Luyten

Meer Over:

Cath Luyten