.
Celien Deloof
zondag 2 april 2023

Celien Hermans: “Als het dat maar is”

Ze heeft leren relativeren

Wie Celien Hermans nu tegenkomt zou niet zeggen dat de zangeres in 2018 een herseninfarct heeft gehad. Ze lijkt er nog weinig last van te hebben, al is dat maar schijn.

“Me concentreren is soms nog moeilijk. Twee dingen tegelijk doen kan ik niet meer. En als ik heel moe ben, merk ik soms dat mijn linkerbeen het wat moeilijker heeft”, zegt Celien in Dag Allemaal.

Het herseninfarct van Celien werd getriggerd door een pretparkattractie en dus vermijdt Celien vanaf nu zoveel mogelijk rollercoasters. Ook scubaduiken zal Celien niet meer doen.

“Als het dat maar is. Ik kan intussen goed relativeren. Ik trek me op aan wat ik wel heb zoals een volle agenda en een vriend die me 100% steunt en zegt: ‘Je moet zijn wie je wil zijn en doen wat je wil doen.’”

En Celien voelt zich ook goed. Zij kijkt bijzonder positief naar de toekomst. “Volgend jaar gaan mama en ik een theatertournee doen. IK ben wel voorzichtiger geworden. Je kan plannen maken, maar er kan altijd iets gebeuren waardoor je die moet wijzigen. Als ik echt mag kiezen, zou ik het wel fijn vinden om meer theater of musical te doen en wat tv-werk.”

Bio van Celien Hermans

Meer Over:

Celien Hermans