.
Celien Deloof
vrijdag 27 september 2024 07:20

Celien Hermans naar spoed

En dat was een heel avontuur op zich

Celien Hermans sukkelt af en toe wel eens met haar gezondheid en dan kom je wel eens op de spoedafdeling van een ziekenhuis terecht. Dat is precies wat zij afgelopen weekend heeft meegemaakt.

“Ik heb woensdag een heel avond op zoek zitten wachten om na 3 uur even te gaan vragen of ik misschien een pijnstiller kon krijgen om dan het antwoord te krijgen: ‘we zijn even allemaal bezig’ en ik verwoord het nog beleefd”, schrijft Celien op haar sociale media.

“Om dan na 4 uur wenend van de pijn aan de balie te gaan vragen of iemand aub een pijnstiller heeft, waarop een lieve verpleegkundige vaststelt dat ik er al 4 uur zat en de dokter bij de arm trok en zei ‘dit kan niet. Deze mevrouw zit hier al 4 uur’. Waarop de dokter 20 seconden tijd neemt om me te onderzoeken en zegt dat ik een ontstoken spier heb en waarschijnlijk een scheurtje met de belerende woorden: ‘je moet sporten opbouwen hé juffrouw en weten wat je doet’. Om nadien ineens weg te zijn”.

“De lieve verpleegkundige kwam me gelukkig nog enkele pijnstillers meegeven voor de nacht en de ontstekingsremmer zou op mijn ID gezet worden….”, gaat Celien verder. Maar daar stopt het helaas niet bij…

Celien reed naar de apotheek en daar stelde men vast dat er helemaal niets was voorgeschreven. Dan toch maar naar de spoeddienst bellen en om daar dan weer te horen te krijgen dat ze de huisarts moet contacteren omdat haar behandelende arts op spoed er niet meer was.

De zangeres benadrukt dat ze enorm veel respect heeft voor de medische sector en de werkdruk die zij ervaren, ze is die mensen ook dankbaar.

Hopelijk gaat het ondertussen al wat beter met Celien.