.
Celien Deloof, Margriet Hermans
zondag 26 maart 2023

Celien Hermans: “We hebben veel moeten bevechten”

Het nummer paste perfect bij hen

Celien Hermans en haar vriend Kris zijn al enkele jaren erg gelukkig met elkaar. Na een scheiding heeft Celien weer de rust gevonden en daar is ze blij om.

“Kris werkt bij ons in de vennootschap. Hij maakt de contracten, regelt de paperassen… al de dingen die ik niet graag doe en waar ik vaak te weinig tijd voor heb. Ons mama en ik kunnen hem helemaal vertrouwen. Tegen Kris durf ik ook wel te zeggen: ‘Dit moet zo gebeuren en dat zo…’

Margriet is de baas van de vennootschap en dat zal altijd zo blijven. De comeback die Margriet als zangeres heeft gemaakt, heeft ook een erg goede invloed op de carrière van Celien.

“Ik ben heel dankbaar dat ik in ‘Liefde Voor Muziek’ een duet met mama mocht zingen. ‘Vechter’ van Camille paste ook bij ons. We hebben allebei best wat dingen moeten bevechten, zowel op medisch vlak als ‘in het leven’.”

Dankzij het nummer kreeg de carrière van Celien een boost en stond ze net als haar mama op verschillende podia in Vlaanderen. “Het heeft mij weer op de kaart gezet. Ik heb in ‘James De Musical’ ook een liedje mogen zingen, dus ik kan wel zeggen dat het goed gaat met m’n carrière. Mijn nieuwe single doet het heel goed en ik ben absoluut tevreden.”