.
Bart en Céline uit Boer Zkt Vrouw
dinsdag 18 juni 2024

Celine uit ‘Boer Zkt Vrouw’: “Ik zei nee, maar dacht meteen ja”

Het valt niet te onderschatten

In 2020 nam boer Bart deel aan ‘Boer Zkt Vrouw’. Daar leerde hij Céline kennen, een van de kandidates die was ingeschreven door haar vriendinnen. Dat ze tijdens het programma de liefde zouden vinden, hadden de twee niet meteen gedacht

“Mijn vriendinnen vonden Bart wel een jongen voor mij. Ik zei nee, maar ik dacht meteen al ja. Ik ben mijn vrienden nu eeuwig dankbaar”, lacht Celine in Het Nieuwblad.

Bart had dan weer een checklist in zijn hoofd met daarop alles waaraan zijn ultieme droomvrouw moest voldoen. En hij had geluk!

“Meedoen aan zo'n programma is niet te onderschatten, want het brengt een hele rollercoaster aan emoties met zich mee. Het was intensief, maar we kregen zeer goede begeleiding. We vielen als een blok voor elkaar en gingen al snel na de opnames samenwonen. Een jaar na onze ontmoeting zijn we getrouwd. Ondertussen hebben we een dochtertje van elf maanden, Alice. We dachten er niet hard over na, alles gebeurde gewoon heel spontaan, zoals het moest gebeuren. We steken ook niet onder stoelen of banken dat we nog een tweede kindje willen, maar er is geen haast bij.”