.
Celine Van Ouytsel
zaterdag 21 mei 2022

Celine Van Ouytsel: “Ik ben 'de coronamiss', hé”

“Dat was niet leuk. Maar bon, dat was het voor niemand.”

Het is de droom van veel jonge meisjes om ooit het felbegeerde kroontje van Miss België te mogen dragen. Voor Celine Van Ouytsel was dat zekere ook zo, maar geen prioriteit. Hoe ze het toch tot 's lands mooiste wist te schoppen, vertelt ze aan Dag Allemaal.

Celine was een meer dan ijverige studente. Alles moest wijken voor haar boeken, ook haar sociale leven. De Miss ging amper uit en focuste zich op wat er echt toe deed: dat felbegeerde diploma op zak hebben.

“Je zal me zelden in het uitgaansleven vinden, maar ik was toch eens op een avond in de Carré beland. Daar werd ik aangesproken door een scout voor Miss België. Ik was vereerd en schreef me in”, vertelt ze over die avond.

Al snel keerde Celine haar kar en trok ze haar kandidatuur weer in. “Ik wilde me eerst op mijn studies focussen”, luidt het.

In haar thesisjaar besloot ze om zich opnieuw in te schrijven. Helaas was dat het jaar dat corona de kop opstak. “Ja, ik ben de coronamiss, hé”, lacht ze. “Dat was niet leuk. Maar bon, dat was het voor niemand.”

Bio van Celine Van Ouytsel

Meer Over:

Celine Van Ouytsel