.
Celine Van Ouytsel
zondag 19 juni 2022

Celine Van Ouytsel: “Ik ben een magere plant”

Ze wil bewust geen reclame maken voor afslankproducten

Celine Van Ouytsel noemt zichzelf de coronamiss. In 2020 werd de knappe blondine uit Herentals namelijk verkozen tot Miss België. Hoewel haar miss-jaar er eentje in mineur was, scheert de juriste nu hoge toppen in het medialandschap.

Zo flankeerde ze onlangs nog Gert Verhulst en James Cooke in het derde en laatste seizoen van ‘De Cooke & Verhulst Show’.

Van Ouytsel is in eerste instantie een influencer. Dat deed ze al nog voor haar deelname aan de Miss België-verkiezing. Dankzij haar overwinning kreeg ze als influencer nog meer bekendheid en dus ook meer volgers.

In TV Familie laat de blonde miss weten dat ze selectief te werk gaat bij de merken waarvoor ze reclame maakt. “Wanneer ik er geen goed gevoel bij heb, doe ik het niet, ongeacht het aantal nullen dat ze bieden”, klinkt het resoluut.

Zo weigerde de populaire influencer om afslankthee te promoten. “Ik ben een magere plant, waarom zou ik dan doen alsof ik dat te danken heb aan één of ander wondermiddel?”, verklaart Van Ouytsel in TV Familie.

Bio van Celine Van Ouytsel

Meer Over:

Celine Van Ouytsel

Bio van Gert Verhulst en James Cooke