.
Celine Van Ouytsel
maandag 26 februari 2024

Celine Van Ouytsel: “Ik had nergens anders willen belanden”

Ze was blij met haar afdeling

Celine Van Ouytsel heeft tijdens haar stage in het UZ Leuven veel bijgeleerd over de job als verpleegster. Ze was een van de 5 BV’s die dit seizoen stage mochten lopen in ‘Een Echte Job’.

We zien veel patiënten aan bod komen in het programma, maar er waren toch altijd patiënten die liever niet in beeld kwamen.

“Er zijn verschillende momenten geweest dat we niet mochten filmen en dat werd uiteraard gerespecteerd. Ik weet zelf ook niet of ik gefilmd zou willen worden in een ziekenhuis. Maar camera of niet: ik bleef wel gewoon voortwerken. Wat me trouwens bij elke patiënt opviel, was hoe sterk en positief ze bleven bij hun soms erge diagnose. Ondanks de soms schrijnende toestanden had ik op geen andere afdeling willen belanden”, klinkt het in Story.

Wie als verpleegster aan de slag gaat, krijgt ook een gepaste outfit. We kunnen ons goed inbeelden dat dat toch belangrijk is voor een voormalige miss als Celine.

“Ik vond het een heel mooi groen pak. Als ik 's middags ging eten en met die outfit door het ziekenhuis liep, moet ik eerlijk toegeven dat ik me toch iets belangrijker voelde. Sexy? Niet meteen, in een ziekenhuis moet het vooral praktisch zijn. Ik heb wel zo'n pak mee naar huis gesmokkeld. Als je mij op carnaval in een verpleegstersoutfit tegenkomt, dan weet je waar die vandaan komt.”

Bio van Celine Van Ouytsel