.
Celine Van Ouytsel
vrijdag 31 mei 2024

Celine Van Ouytsel treedt toe tot uniek clubje

Hij krijgt een tweede kans

Heel wat mensen keken vreemd op toen Celine Van Ouytsel vertelde dat ze haar ex-partner Andreas een nieuwe kans heeft gegeven en dat ze terug samen zijn.

Andreas heeft Celine bedrogen en dat is een van de ergste dingen die je kan doen in een relatie. Er zijn maar weinig mensen die zo’n partner een tweede kans zou geven, maar Celine dus wel.

De man had al veel moeite moeten doen om haar te veroveren en het duurde toch nog eventjes voor de twee een koppel werden. Na 7 maanden trok ze uiteindelijk bij hem in.

Uiteindelijk ontdekte Celine dat haar lief haar had bedrogen met meerdere vrouwen en dus besloot ze van hem weg te gaan. Ze ging terug bij haar ouders wonen en nam de tijd om haar gebroken hart opnieuw te lijmen, schrijft Dag Allemaal.

Maar nu heeft ze hem dus vergeven en lijken de twee weer gelukkig te zijn. En zo treedt Celine toe tot een select clubje van bekende mensen die hun partner een tweede kans hebben gegeven of zelf hebben gekregen. Denk maar aan Gert Verhulst, Steven Van Herreweghe, André Hazes en Marco Borsato. Hopelijk loopt het bij Celine ook goed af!

Bio van Celine Van Ouytsel

Meer Over:

Celine Van Ouytsel