.
Louis Thyssen, Céline Verbeeck en Gio Kemper van Nachtwacht
woensdag 9 februari 2022

Celine Verbeeck: “Ik wil dit zo lang mogelijk volhouden”

Haar mama ging mee op hotel

Vijf weken voor ze moest bevallen stond Celine Verbeeck nog op de set van de derde ‘Nachtwacht’-film. Haar zoontje Gaston werd drie weken te vroeg geboren, dus ze heeft heel wat geluk gehad dat de opnames er op dat moment al opzaten. Maar ook na de bevalling stond ze al heel snelt terug op de set.

“Ik vond het heel prettig om weer aan het werk te gaan na de geboorte van Gaston. In juni is hij geboren, in september stond ik voor het eerst opnieuw op de set voor een interactieve aflevering van ‘Nachtwacht’. Mama ging mee op hotel in de buurt van de filmlocatie. Zo kon zij op Gaston letten en kon ik borstvoeding geven”, lacht Celine in Story.

Borstvoeding combineren met werken, heel wat mama’s zullen kunnen bevestigen dat het niet zo simpel is. “Ik probeer borstvoeding zolang mogelijk vol te houden. Ik wil sowieso blijven acteren en stemmen inspreken. Ik wil ook opnieuw lesgeven in barre-work-outs, nu mijn lichaam stilaan hersteld is van de zwangerschap. Mijn werk maakt mij heel gelukkig. Happy mum, happy baby!”

Bio van Celine Verbeeck

Meer Over:

Celine Verbeeck