.
News Image

Charlotte Leysen binnenkort naar VTM?

Waar zien we Charlotte Leysen binnenkort aan het werk?
Charlotte Leysen was acht jaar lang wrapper bij Ketnet. In Story vertelt ze schertsend dat haar achternaam soms wel eens ‘Van Ketnet’ lijkt. Aan haar prachtig avontuur bij Ketnet kwam ondertussen een einde, maar ‘Charlie’ hoopt dat andere zenders haar een kans zullen geven. Vorig jaar was ze gevraagd om mee te doen aan Dancing With The Stars op VIER, maar daarvoor moest ze afzeggen door een hardnekkige voedselvergiftiging.

De 32-jarige Charlotte Leysen zou het liefst van al haar hart volgen en blijven presenteren. Wat An Lemmens en Dina Tersago doen bij Boer zkt. Vrouw? Dat zou Charlotte ook wel willen doen. Of iets voor een jonger publiek zoals ‘Love Island’…

Charlottes goede vriend Niels Destadsbader ging haar alvast voor en maakte de overstap van Ketnet naar VTM. Is dat de overgang die zij ook nastreeft? “We zien wel. Er zijn ook gesprekken aan de gang met andere zenders, maar er is nog niets concreet en ik wil daar rustig mijn tijd voor nemen. Ik ben heel benieuwd of mensen mij een kans willen geven,” klinkt het bij Charlotte Leysen in Story.