.
Charlotte Sieben
donderdag 27 juni 2024

Charlotte Sieben: “Heerlijk om die mensen te leren kennen”

Ze zijn Vlaams Cultureel erfgoed

Wanneer mensen zeggen dat ze Louise Van den Bossche in ‘Familie’ een beetje een seut vinden, dan kan actrice Charlotte Sieben zich daar wel in vinden. In het echte leven is ze gelukkig zo niet.

Ondertussen speelt Charlotte al drie jaar lang de rol van Louise en heeft ze een behoorlijk aandeel gekregen in de seizoensfinale van ‘Familie’.

“Ik mag nog niet te veel verklappen, maar het was ontzettend leuk omdat het een erg nostalgische seizoensfinale was. Ik zit zelf nog maar drie jaar bij 'Familie' en het was werkelijk episch om samen met onsterfelijke personages als zatte Rita (gespeeld door Jacky Lafon, nvdr) en Chris Van Tongelen (die Bart Van den Bossche vertolkt, nvdr) op de set te staan. Heerlijk om zo acteurs te leren kennen die Vlaams cultureel erfgoed zijn”, zegt ze in Primo.

Over de verhaallijn kan Charlotte natuurlijk nog niet te veel verklappen, behalve dat die heel erg spannend is.

“De schrijvers hebben echt hun best gedaan om er een meeslepende seizoensfinale van te maken. Het inblikken ervan gebeurt vaak op locatie en is voor de cast en crew één groot kamp. Het zijn heftige draaidagen, maar dat schept juist een band. Waar ik overigens wel van in shock was, is dat de kijkers redelijk snel doorhadden dat Joris Bertje is. Je mag de 'Familie'-kijkers duidelijk niet onderschatten!”

Bio van Charlotte Sieben