.
Charlotte Sieben in Familie
zondag 30 juni 2024

Charlotte Sieben: “Het is niet iets waar ik vaak bij stilsta”

Mensen komen en gaan

Met de korte terugkeer van Chris Van Tongelen, Jacky Lafon, Michael Vroemans en Cathérine Kools naar ‘Familie’ werd het een blij weerzien tussen de iets oudere acteurs en werd het vooral een heel fijne kennismaking tussen de oude rotten in het vak en de nieuwe generatie die al een tijdje meespeelt.

Maar dat zet de nieuwe generatie ook wel aan tot nadenken en tot het besef dat meespelen in een soap soms van korte duur kan zijn.

“Dat is inherent aan soaps, maar het is niet iets waar ik vaak bij stilsta. Soaps zijn een weerspiegeling van het echte leven, waar mensen ook komen en gaan. Ik heb me voorgenomen om mezelf niet gek te laten maken door het onvoorspelbare karakter van de serie. Ik heb geen vat op het constante verloop van personages en geniet gewoon van elke dag dat ik langer bij 'Familie' kan blijven”, zegt Charlotte Sieben in Primo.

Charlotte heeft in de drie jaar dat ze op de set staat al heel wat vrienden gemaakt met wie ze al veel plezier heeft gemaakt.

“Als er ooit een eind aan komt, hoop ik dat het onvergetelijk wordt. Dat Louise bijvoorbeeld niet stikt in een ordinair borrelnootje.”