.
Charlotte Sieben
donderdag 29 augustus 2024

Charlotte Sieben: ‘’Ik word daar erg kregelig van” 

Ze moet veel opgeven 

We hebben allemaal wel iets waar we ons af en toe aan bezondigen, ook ‘Familie’-actrice Charlotte Sieben. Zij vertelt in De Zondag waar dat aan is.

“Ik kan een hele lijst maken. Ik spendeer sowieso veel te veel tijd op mijn telefoon. Ik heb eigenlijk zo’n oude gsm nodig die niks kan, die niet verbonden is met het internet. Ik ben ook heel slecht in planning en stel daardoor mensen vaak teleur, door dubbele boekingen bijvoorbeeld.”

Charlotte is ook een harde werker. Zo acteert ze in ‘Familie’, maar werkt ze in het weekend ook nog eens als radiopresentatrice bij VTM. Maar teveel werken, daar vindt ze niet dat ze zich schuldig aan maakt.

“Alles wat ik doe, doe ik ontzettend graag. Natuurlijk moet ik daarvoor andere dingen, zoals vrijetijd, opgeven, maar dat doe ik met plezier. Ik mag me gelukkig prijzen dat ik elke dag de slappe lach krijg tijdens mijn job, zowel op de set van Familie als in de radiostudio. Ik haal energie uit mijn werk. Als ik ergens een halflege agenda zie, word ik al kregelig.”