.
Charlotte Sieben
woensdag 27 december 2023

Charlotte Sieben: “Ik zou heel veel doen voor geld”

En zeker als ze honger heeft

Fans van Charlotte Sieben zullen op VTM Go ongetwijfeld al hebben gekeken naar de reeks ‘Drop Off’. Daarin is de ‘Familie’-actrice te zien samen met ‘#LikeMe’-ster Francisco Schuster.

Op tien dagen tijd proberen ze het thuisfront te bereiken en dat zonder centen op zak. Een spannend avontuur voor deze twee jonge acteurs.

Zonder geld op stap, dat is niet makkelijk. En hoewel Charlotte veel zou over hebben om aan geld te geraken, zijn er toch dingen die ze nooit zou overwegen.

“Mezelf prostitueren of verkopen. Maar voor de rest zou ik héél veel doen. Zeker als dat geld dient om eten te kopen en ik grote honger heb. Gelukkig heb ik nergens schrik van. Bungeejumpen vind ik nu niet meteen leuk, maar als er genoeg groepsdruk is, doe ik het zeker”, zegt Charlotte in Story.

Om het thuisfront te bereiken hebben de twee jonge sterren vaak moeten liften. Dat is niet altijd zonder gevaar. Maar toch is er een iemand waar Charlotte zonder twijfel bij in de wagen zou stappen. “Brad Pitt, toen hij jong was. Dat was een prachtige man. Als je de film Troy hebt gezien, weet je wat voor goddelijk lichaam hij heeft. En naar mijn mening is er nog niemand opgestaan om dat te evenaren. Maar nu vind ik Brad te oud, hij kan mijn vader zijn.”

Bio van Charlotte Sieben en Francisco Schuster