.
Charlotte Sieben
donderdag 4 juli 2024

Charlotte Sieben: “Onmogelijk om niet met hem overeen te komen”

En hij is ook erg grappig

Toen er een einde aan de relatie kwam van Louise en Raven in ‘Familie’ vonden de kijkers het verschrikkelijk. De fans van de soap hopen nog altijd dat het goedkomt en liefst zo snel mogelijk.

Maar wat maakt het duo nu net zo populair? Charlotte Sieben, die Louise speelt, denkt er wel een verklaring voor te hebben.

“Zowel voor Raven als voor de nieuwe Louise (de rol werd eerder gespeeld door onder meer Sarah-Lynn Clerckx, nvdr) was dit hun eerste relatie. Ik denk dat de kijker ons daarom blijft associëren met elkaar. Bovendien vind ik dat Louise en Raven een erg mooie opbouw hadden voor ze een koppel werden. De liefde was er niet boem bats, maar ontwikkelde zich geleidelijk. Ik denk dat dit de magie tussen Louise en Raven verklaart”, klinkt het in Primo.

De rol van Raven wordt gespeeld door Aaron Blommaert en ook in het echte leven komen Charlotte en Aaron goed overeen.

“Toen ik pas bij 'Familie' begon, waren Maarten Cop (Jelle) en Amine Boujouh (Brahim) er bijvoorbeeld nog niet. Qua jongeren hadden wij alleen elkaar én moesten we veel samen spelen. Automatisch trek je dan naar elkaar toe. Aaron is trouwens ook hilarisch. Het is gewoon onmogelijk om niét goed overeen te komen met hem.”