.
Maarten Cop
zaterdag 23 oktober 2021

Charlotte Sieben over nieuwkomer in Familie: “we hadden meteen een band”

Samen op de set staan schept een band

Niet alleen in 'Thuis' maakten we de afgelopen weken kennis met enkele nieuwe personages, ook in 'Familie' maakten enkele nieuwkomers hun debuut in het programma. Althans, de personages waren vroeger al aanwezig in de reeks, maar na lange tijd afwezigheid zijn de personages opnieuw te zien, gespeeld door een andere acteur.

Zo zagen we Louise terugkeren van wereldreis, maar werd ze dit keer gespeeld door actrice Charlotte Sieben en keerde ook Jelle Van den Bossche terug uit Canada maar werd hij dit keer gespeeld door acteur Maarten Cop.

Dat ze beiden nieuw zijn bij 'Familie' en dat ze allebei nog zo jong zijn, dat schept een band tussen de twee acteurs. En Charlotte heeft niks dan lof voor Maarten. “Ik vind dat Maarten dat keigoed doet als de nieuwe Jelle”, zegt ze enthousiast in Primo.

Maar niet alleen met Maarten heeft de actrice ook een goede band. Ook met Aaron Blommaert, die Raven speelt, kan Charlotte het goed vinden. Zo gaan ze samen al graag eens iets drinken om gezellig bij te praten.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Charlotte Sieben

Meer Over:

Charlotte Sieben

Bio van Maarten Cop en Aaron Blommaert