.
Charlotte Sieben in Familie - aflevering 6891
zaterdag 19 februari 2022

Charlotte Sieben: “Wij zijn geen koppel’

Ze speelt een koppel met Aaron Blommaert in Familie

De 'Familie'-kijker heeft er lang op moeten wachten, maar eindelijk zijn Louise Van den Bossche en Raven een koppel. Na enkele strubbelingen tussen de twee en hun gemeenschappelijke vriendin Kato, is het eindelijk gebeurd en kunnen de twee zichzelf officieel een koppel noemen.

“Iedereen is zo blij en positief dat die twee elkaar eindelijk hebben gevonden”, begint Charlotte Sieben die Louise speelt. “Al zijn sommige meisjes ook wel een beetje jaloers op Louise. Aaron heeft een heel grote fanbasis, en terecht, hé. Het is een knappe gast. Grappig ook dat mensen nu denken dat we in het echte leven ook een koppel zijn. Wat we voor alle duidelijkheid niet zijn”, lacht Charlotte in Story.

Charlotte en Aaron zijn ervan overtuigd dat ze ook nooit verliefd zullen worden op elkaar. “Hij is gewoon één van mijn beste vrienden. Nochtans kende ik hem voor mijn auditie bij 'Familie' niet, maar door nauw samen te werken is er een hechte vriendschap ontstaan. We zijn elkaar ook vaak naast de set. We zijn zelfs samen op reis geweest.”

Bio van Charlotte Sieben

Meer Over:

Charlotte Sieben

Bio van Aaron Blommaert