.
Charlotte Timmers
maandag 27 februari 2023

Charlotte Timmers en Robin Pront hebben groot nieuws

Ze zijn al een tijdje verliefd op elkaar

Toen discotheek ‘Zillion’ in de jaren 90 erg populair was, heeft de discotheek ongetwijfeld voor heel wat koppels en verliefde stelletjes gezorgd.

Daar heeft nu ook de film ‘Zillion’ voor gezorgd. De regisseur van de film, Robin Pront, en actrice van de film, Charlotte Timmers, werden verliefd op elkaar tijdens het draaien van de film en nu hebben de twee fantastisch nieuws te brengen.

Robin heeft Charlotte namelijk ten huwelijk gevraagd! Al verliep zijn aanzoek niet zoals hij had gehoopt en had verwacht. Hij deed zijn aanzoek in Thailand.

“Er is daar een heel romantisch strand waar we samen al enkele mooie momenten hadden beleefd. Ik wilde haar daar graag ten huwelijk vragen. Maar toen we daar aankwamen, bleek dat strand helemaal niet mooi meer te zijn. Het lag vol met zwerfafval, bulldozers waren bezig met de bouw van een hotel… Nee, het was niet dat”, lacht Robin in Gazet van Antwerpen.

Robin ging op zoek naar een andere locatie, maar Charlotte had hem al een tijdje door. “Ze zag dat ik heel zenuwachtig was en dat ik dus de vraag ging stellen. Dat was eigenlijk wel cool.”

Bio van Charlotte Timmers en Robin Pront