.
Charlotte Timmermans
woensdag 30 november 2022

Charlotte Timmers: “Ik wil haar haar levensvreugde teruggeven”

Ze steunt haar vriendin

Amper 54 jaar was Gary, de man van Ruth Beeckmans, toen hij kwam te overlijden aan een hartfalen. Ruth was er het hart van in en rouwt nog elke dag om het verliezen van haar grote liefde.

Gelukkig voor Ruth krijgt ze veel steun van vrienden, familie en collega’s. Eén van die vrienden is ‘Zillion’-actrice Charlotte Timmers. Zij is meter van Ruths dochter Coby-Mae.

“Ik zou Ruth graag nog eens een plezier doen. Ze heeft haar partner op een heel traumatische manier verloren. Ze is een geweldig goed mens. Ze had dat niet verdiend. Zou ik kunnen, ik gaf haar haar levensvreugde terug”, zegt ze in Dag Allemaal.

Charlotte ziet haar beste vriendin niet graag lijden, en vindt het erg triestig om te zien. Maar ze probeert er vooral voor haar te zijn.

“En ik probeer haar te begrijpen. Als ik haar zie wenen, maakt me dat verdrietig. Als ze me vraagt: ‘Hoe moet ik nu verder?’ zou ik zo graag een antwoord hebben, maar ik weet het niet. Ik geloof wel dat ze dat kan. Terugkomen. Maar het zal anders zijn. In een versie 2.0. Voor eeuwig anders.”

Bio van Charlotte Timmers en Ruth Beeckmans