.
Charlotte Van Brabander
maandag 18 september 2023

Charlotte Van Brabander: “Dat wordt zwaar onderschat”

Het is een serieuze mannenwereld

Heel wat mensen zullen nog niet meteen gehoord hebben van Charlotte Van Brabander. Charlotte is een bekende pokerspeelster en duikt nu ook op in ‘De Verraders’.

Charlotte stond ooit al op de cover van P-magazine en werd gezien als ‘game-babe’. Ze speelde op hoog niveau het computerspel ‘Counterstrike’ en dat vonden mannen bijzonder leuk.

“Ik heb niet alleen op topniveau gegamed, ik werd ook gesponsord als pokerspeler. Lat dat nu net twee werelden zijn die zwaar onderschat worden. Gamen? Verdien je daar geld mee? Terwijl ik op het wereldkampioenschap stond met een team van vijf man, met een manager en een handboek vol tactieken”, lacht Charlotte in Gazet van Antwerpen.

Maar Charlotte speelt dus ook graag poker. En onvoorbereid gaat ze nooit naar een wedstrijd. Zij en haar vriend bereiden zich altijd goed voor.

“Kom eens op een zondagmiddag bij mij thuis kijken, zou ik zeggen, wanneer mijn vriend en ik poker spelen. Dan staan er een paar computerschermen open vol berekeningen om in te studeren.”

Bio van Charlotte Van Brabander