.
Charlotte Van Brabander
donderdag 6 juni 2024

Charlotte Van Brabander deelt groot nieuws

Succes!

Vlaanderen leerde Charlotte Van Brabander een beetje beter kennen dankzij de verraders. De professioneel pokerspeelster was op het moment van de opnames zwanger, maar verloor kort daarna haar kindje.

Daarna raakte ze opnieuw zwanger en beviel ze van Billie-June. Billie-June werd niet verwekt tijdens een natuurlijke zwangerschap, maar kwam er dankzij IVF.

En nu heeft Charlotte opnieuw groot nieuws te delen. Nee, ze is niet opnieuw zwanger, maar zij en haar vriend hebben wel besloten om voor een tweede kindje te gaan en hebben ook al meteen een afspraak gemaakt bij de fertiliteit.

Tijdens de eerste zwangerschap heeft Charlotte nooit veel gedeeld over het traject dat ze doorgingen, want haar vriend vond het een beetje ongemakkelijk.

Van Brabander wil het taboe een beetje doorbreken door er nu net openlijk over te praten en vrouwen op die manier een hart onder de riem te steken.

Wij duimen alvast voor Charlotte en haar vriend en voor alle toekomstige ouders die dezelfde stap willen zetten of misschien nog niet durven zetten.

Bio van Charlotte Van Brabander