.
Charlotte Van Brabander
donderdag 5 oktober 2023

Charlotte Van Brabander: “Ik vecht er nog tegen”

Ze is de underdog

Wij voorspellen dat Charlotte Van Brabander heel ver zal geraken in ‘De Verraders’. Ze speelt het spel hard en dat zou haar wel eens ver kunnen brengen.

Charlotte heeft als pokerspeelster ook een echte winnaarsmentaliteit en dan houdt niets of niemand haar tegen om daar ook ten volle voor te gaan.

“In de wereld van gamen en pokeren word je als vrouw onderschat. ‘Jij zit hier gewoon omdat je een meisje bent’, of ‘Je kan er niets van’, kreeg ik regelmatig te horen. En ook nu nog vecht ik ertegen. Maar ik vind de underdogpositie niet erg, het is een comfortabele plek”, glimlacht Charlotte in Het Laatste Nieuws.

Naast pokerspeelster is Van Brabander ook finfluencer. Ze wil haar volgers inspireren om anders om te gaan met geld en zo schreef ze als een boek over de FIRE-levensfilosofie.

“Voor mijn veertigste wil ik financieel onafhankelijk zijn. Ik zit nog steeds goed op koers. Ik probeer zoveel mogelijk geldstromen te generen naast mijn fulltimejob en dat geld beleg ik. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen dat kan. Met mijn platform Slim Sparen en in mijn tweede boek wil ik mensen rationeler laten omgaan met geld, want dat gebeurt vaak te emotioneel.”

Bio van Charlotte Van Brabander