.
Charlotte Van Brabander
zaterdag 30 september 2023

Charlotte Van Brabander: “Ik wil niet onsympathiek overkomen”

Ze speelt het hard

Tot een tweetal weken geleden hadden weinig mensen al gehoord van Charlotte Van Brabander. Ze is professioneel pokerspeelster en is nu ook te zien in ‘De verraders’. Hoewel ze een goeie pokerface heeft, is ze gewoon een bondgenoot en geen verrader.

Charlotte speelt het spel ook erg hard. Zo wou ze een pact sluiten met de anderen om Imke Courtois eruit te stemmen, maar blies ze vervolgens zelf dat pact op en stuurde ze Andy Peelman weg.

“Het klopt dat ik dit spelletje speel om te winnen, niet om onsympathiek over te komen. Voor ik deelnam heb ik de Engelse en Nederlandse versie volledig bekeken. Ik benader spelletjes strategisch en rationeel in plaats van emotioneel. Al was ik ook zwanger tijdens de opnames en was dat niet altijd even makkelijk”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Heel wat van haar collega’s in ‘De Verraders’ kenden Charlotte niet, maar zelf was ze niet onder de indruk om zoveel BV’s bij elkaar te zien.

“Ik heb al met bekendheden als Rafael Nadal rond de pokertafel gezeten. In een spel is iedereen hetzelfde en krijgt iedereen dezelfde wapens.”

Bio van Charlotte Van Brabander