.
Charlotte Van Brabander
zondag 22 oktober 2023

Charlotte Van Brabander: “Ik wilde me niet anders voordoen”

Ze is erg gedreven

Toen Charlotte Van Brabander aan ‘De Verraders’ begon, had ze maar één intentie: winnen. Daar ging ze dan ook ver voor, erg ver zelfs. Daardoor kwam ze allesbehalve sympathiek over bij televisiekijkend Vlaanderen.

“Ik wilde me ook niet anders voordoen dan ik ben. Ik wéét dat ik gedreven ben. Sommigen noemen het dominant, anderen irritant. Maar ik ben wie ik ben. Dat heeft me al op mooie plaatsen gebracht. Evengoed heeft het mij kansen ontnomen”, klinkt het in Tv Familie.

Charlotte was één van de onbekendere BV’s die gevraagd werd voor het programma. Toch was ze niet meteen onder de indruk van zoveel bekendheden samen.

“Ik zat eerder al aan de pokertafel met tennislegende Rafael Nadal bijvoorbeeld. En met de overleden acteur Verne Troyer. Het is niet omdat je bekend bent, dat je dat spel beter of minder goed speelt. Integendeel zelfs. Mensen kennen je dan beter en hebben hun vooroordelen. Imke Courtois was in mijn ogen een sterke, competitieve vrouw. En uiteindelijk leek zij de zachtheid en oprechtheid zelve. Véronique De Kock is ook zo'n schatje. Die kan volgens mij écht niet liegen.”

Bio van Charlotte Van Brabander