.
Charlotte Van Brabander
vrijdag 10 november 2023

Charlotte Van Brabander: “Ik zat met een groot dilemma”

Niemand wist wie ze was

Aan het begin van ‘De Verraders’ kon kandidaat Charlotte Van Brabander op weinig sympathie rekenen van de kijkers. Of dat nu al anders is, betwijfelen we, want ze speelt het spel hard, heel hard. Maar ze speelt het spel ook goed, en dat is niet onbelangrijk.

De pokerspeelster heeft al heel wat afgehuild tijdens het programma en dat wijt ze vooral zelf aan de hormonen. Charlotte was op het moment van de opnames zwanger.

Charlotte was bij aanvang van de opnames een beetje een onbekend iemand tussen die grote groep BV’s. Ze wist ook niet zo goed hoe ze zich aan iedereen moest voorstellen.

“Ik zat met een groot dilemma. Moest ik meteen prijsgeven dat ik wereldkampioen pokeren ben geweest? Dan zouden ze denken: 'O, die zal wel makkelijk een pokerface opzetten'. Daarom heb ik me dus voorgesteld als beleggingscoach. Want dat doe ik óók, naast mijn werk als senior hr-consulente.”

Een ervaren pokerspeelster, dat kan alleen maar van pas komen bij een spel als ‘De Verraders’ en dat is ook duidelijk zo gebleken. “Ik kan goed mensen lezen. En ja, die pokerface heb ik wel. Dat wil niet zeggen dat je niets van mijn gezicht kan aflezen. Integendeel, ik kan met mijn gelaatsuitdrukking precies het verhaal vertellen dat ik anderen wil doen geloven.”

Bio van Charlotte Van Brabander