.
Charlotte Van Brabander
zaterdag 14 oktober 2023

Charlotte Van Brabander: “Waarom hebben ze mij niet graag?”

Ze speelt het heel tactisch

Toen Charlotte Van Brabander toestemde met haar deelname aan ‘De Verraders’ had ze nooit gedacht dat ze één van de meest besproken deelnemers zou worden. De pokerspeelster krijgt ontzettend veel haatreacties op de manier waarop ze het spel speelt.

“Ik lig daar niet wakker van. Maar ik stel me de vraag: waarom hebben die mensen mij niet graag? En dat is allicht omdat ik te dominant overkom. En dan nog als vrouw. Dat is voor veel mensen precies een openbaring. Dat een vrouw de leiding op zich neemt, zou toch niet meer vreemd mogen zijn? En ja, het is een psychologisch spel. Daar horen ook dingen als 'een pact sluiten' bij”, zegt ze in Tv Familie.

Zo’n pact sluiten, dat gebeurde al meteen op de allereerste dag. Dat leek voor Charlotte de beste keuze en zij zag er geen probleem in.

“Je mag er toch niet van uitgaan dat in de andere groep alleen maar heilige boontjes zitten. Dan moet iemand het voortouw nemen. Toen al waren er deelnemers onder de indruk van hoe ik het spel speelde. Hoewel ik nu, achteraf gezien, sommige dingen anders zou aanpakken. Maar ja, ik was op toen zwanger en reageerde vaak heel emotioneel.”

Bio van Charlotte Van Brabander