.
News Image

Chloe en Magali winnen Mijn Pop-Uprestaurant 2016

Zusjes winnen 100.000 euro!


De kogel is door de kerk: we kennen na een maandenlange strijd de winnaars van de derde editie van Mijn Pop-Uprestaurant. Na Hanne en Jaro bij de eerste editie en Dries en Guus bij editie twee mogen Chloë en Magali zich de winnaars noemen van de derde editie van het VTM-programma Mijn Pop-Uprestaurant. De finale werd donderdagavond live uitgezonden vanuit Knokke-Heist waar heel wat mensen getuige waren van het gloriemoment voor de winnaars. Dikke pech dus voor Miette en Willem die voor de winst van het andere duo 100.000 euro aan hun neus zien voorbijgaan. Over één ding was iedereen het eens.



Eigenlijk stonden er twee winnende duo's in de finale van Mijn Pop-Uprestaurant. Het was ooit anders. In het verleden stonden wel eens rebelse types in de finale van een soortgelijke wedstrijd. Met Miette & Willem en Chloë & Magali had Mijn Pop-Uprestaurant twee verrassende finalistenduo's. Had iemand bij aanvang van de wedstrijd tegen Sergio Herman, Gert Verhulst en Sepideh Sedaghatnia gezegd dat één van deze twee duo's Mijn Pop-Uprestaurant 2016 zou winnen, het trio had die persoon meteen voor gek verklaard. En zo zie je maar dat niet altijd de beste koks met de overwinning aan de haal gaan.



Er waren problemen met de stemming. Zowel de app als de website van VTM bezweken onder de druk waardoor de mensen niet konden stemmen. Heel wat mensen raakten niet aangelogd en konden dus niet stemmen. Maar er waren ook heel wat mensen die wél konden stemmen. VTM had nooit verwacht dat er zo massaal gestemd zou worden en benadrukt dat alles eerlijk en correct verlopen is.



Voor Chloë en Magali start er nu een periode waarin ze kunnen nadenken over hun toekomst. Dat ze een zaak willen openen is duidelijk. Maar wanneer dat zal gebeuren is niet duidelijk. Alleen gaan Chloë en Magali daar nu niet meteen van wakker liggen. Tijd voor een feestje en lekker lang uitslapen!