.
Kamiel Spiessens / Chris Van den Durpel
donderdag 7 maart 2024

Chris Van den Durpel: “De mensen modderen maar wat aan”

Hij is terug in het theater!

Kamiel Spiessens is terug! Chris Van den Durpel is er weer helemaal klaar voor om vanaf op oktober op tournee te trekken door Vlaanderen met een nieuwe show. De show kreeg de titel ‘Spiessens Spartelt’.

“Eigenlijk is Kamiel Spiessens niet zolang weg geweest, hoor. Ik heb mijn laatste vertoning gespeeld in 2023. Ergens in juni heb ik die tournee afgesloten, dat was 'Spiessens Spijbelt'. Maar nog tijdens die tournee hadden we al besloten dat er een nieuwe show moest komen. We waren ons zo goed aan het amuseren dat we meer wilden doen”, zegt Chris in Primo.

Ook hier is het weer een titel geworden met een alliteratie, wat het voor Kamiel niet makkelijk zal maken om uit te spreken. Maar de titel is ook heel bewust gekozen.

“De mensen modderen allemaal maar wat aan, zeker? Het is niet echt een aanklacht, maar zeker de oudere generatie heeft het lastig met regeltjes, wat wel mag en wat niet. Veel dingen worden in onze plaats beslist, mensen moeten een app hebben om te bankieren of anders geraken ze niet meer aan hun eigen geld.”

Bio van Chris Van den Durpel en Kamiel Spiessens