.
Gunther Levi, Chris Van Tongelen, Davy Gilles ofwel De Romeo's
woensdag 8 februari 2023

Chris Van Tongelen: “Dat had ik anders allemaal niet kunnen doen”

Hij heeft nu tijd voor andere dingen

Acteren en zingen, Chris Van Tongelen zou niet meer zonder kunnen in zijn leven. Acteren doet hij momenteel iets minder, maar zingen is nog altijd volop aanwezig in zijn leven. Dit jaar viert hij 20 jaar De Romeo’s.

“Familie blijft een zeldzaam tussendoortje, maar wel een heel leuk tussendoortje. Mijn hoofdbezigheid speelt zich op het podium af samen met Gunther Levi en Davy Gilles. De viering voor ons 20-jarig bestaan start eind maart op het Schlagerfestival in Hasselt en loopt door tot het einde van het jaar”, vertelt Chris in Tv Familie.

En op het einde van het jaar staat er nog heel wat te gebeuren, want dan staat er een groot spektakel te wachten. Maar naast de festiviteiten werkt Chris ook aan een eigen productie, voor bedrijfsfeesten in binnen- en buitenland.

“We bieden een formule van non-stop party aan. Ambiance verzekerd. Als ik nog voltijds in ‘Familie’ zou meedraaien, zou ik dat allemaal niet kunnen doen, terwijl ik er enorm veel voldoening uit haal. Ja, ik ben een blije mens.”