.
Chris Van Tongelen in Familie
zaterdag 24 augustus 2024

Chris Van Tongelen: “De strafste stoot moest nog komen”

Wat een leuke verrassing

Chris Van Tongelen is nog maar enkele jaren samen met Annelies, maar ze hebben er wel al enkele memorabele momenten op zitten samen. Zo trokken ze aan het begin van hun relatie al samen op roadtrip richting Zuid-Afrika.

“Ik had eerst 's avonds nog een optreden op Oostende Koerse en daarna trokken we in één keer richting Nice. Ik had net een nieuwe cabrio, ik wou daarmee eens de Azurenkust verkennen. Eens iets nieuws doen, dingen ontdekken samen met Annelies”, begint Chris zijn verhaal in Dag Allemaal.

Eenmaal in Nice herinneren ze zich een avond waarop iedereen massaal op het strand bleef zitten, tot na middernacht. Heel bijzonder vond Chris.

“Maar de strafste stoot moest nog komen. 'In Saint-Tropez was dat, we zaten op restaurant. 'Kijk hier, Gert Verhulst', zei Annelies. 'Ja, ja, dat zal wel', zei ik nog. Maar effectief, achter m'n schouder stonden Gert en Ellen op hun tafel te wachten. 'Moh, de Chris, wa doede gaa ier?', zei Gert. Het werd een geweldige avond, met ons vieren. Heel spontaan, zoals die hele reis. Ik vermoed trouwens dat Gert er toen was om z'n villa te kopen, maar dat heeft hij toen niet aan m'n neus gehangen.”