.
Chris Van Tongelen in Familie
maandag 6 december 2021

Chris Van Tongelen: “die onzekerheid stuurt onze plannen in de war”

Onzekerheid heerst over hun plannen

Het zijn moeilijke tijden voor de cultuursector. Het lijkt wel alsof ze de sector viseren in de coronamaatregelen en dat het geluk nooit aan hun kant mag staan. Ook voor De Romeo’s zijn het onzekere tijden en ze zien steeds meer en meer optredens terug geannuleerd worden. Chris Van Tongelen blijft niet bij de pakken zitten en werkt al enige tijd als coördinator in het vaccinatiecentrum van Putte.

“De bereidwilligheid om zich te laten vaccineren is in onze streek nog altijd heel groot. ‘Gelúkkig. Maar daardoor is het zo hectisch dat ik nog geen tijd heb gehad om een kerstboom te kopen. Ik ben heel traditioneel en zet die in principe pas na 6 december. Maar dit jaar zal het vroeger zijn”, vertelt Chris in Tv Familie.

Alle optredens van De Romeo’s dit jaar zijn geannuleerd en dat schept mogelijkheden voor Chris en zijn partner Annelies. “Kerst vieren we thuis met enkele vrienden. Maar we hebben ook andere eindejaarsplannen en daarvan is het nog onzeker afwachten of die kunnen doorgaan. We willen graag enkele dagen naar de zon vliegen. We willen daarnaast ook graag naar de kerstmarkt in Berlijn, maar ook dat wordt afwachten.”