.
News Image

Chris Van Tongelen vertelt bizarre ervaring

Ook collega Gunther Levi was erbij.


In de Bende van Annemie op Radio 1 vertelde Chris Van Tongelen deze week een onwaarschijnlijk verhaal. Gunther Levi en hijzelf reden terug van een optreden op de Bierfeesten te Oudenaarde met De Romeo's, zo'n 4 à 5 jaar geleden. Nadat ze een rotonde in De Pinte opreden kwam er een auto vlak naast hun gereden en dat bleken 'flikken' te zijn, zoals Chris het verwoordde. De agenten zetten meteen de zwaailichten aan en toen brak er toch wel paniek uit bij Chris en Gunther. Zoals het hoort parkeerden ze hun auto langs de kant van de weg, maar er gebeurde niets. Opeens gingen de deuren open en vroegen de agenten meteen naar de boorddocumenten van de wagen en het rijbewijs van zowel Chris als Gunther. Chris Van Tongelen was gewoon passagier en omdat hij zijn rijbewijs niet bij zich had, was zijn identiteitskaart ook voldoende. De twee leden van De Romeo's keken elkaar onbegrijpend aan en pas na een kwartier kwamen de politiemensen terug naar hun auto. Daarna gingen opnieuw de deuren open en stond op een bord te lezen Mogen wij een handtekening van jullie, meteen vroeg de agente: Ben jij met June getrouwd? Dat was toen de seizoensfinale. Iedereen lag plat van het lachen. Om zeker te zijn dat ze het wel echt waren moesten ze ook de identiteit van Chris als passagier weten.

Als klap op de vuurpijl vond Gunther Levi één document niet meer terug en dat bleek ergens tussenin gevallen te zijn. De interventie duurde in totaal toch een uur en dat op een nacht in het weekend.

Dit straf verhaal wilden we onze bezoekers zeker niet onthouden!



Morgen verschijnt trouwens het nieuwe album van De Romeo's Vrienden Voor Altijd en die is <a href=https://partnerprogramma.bol.com/click/click?p=1&t=url&s=722&f=TXL&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com%2Fnl%2Fp%2Fvrienden-voor-altijd%2F9200000073246576%2F&name=20170127chrisvantongelen>hier te bestellen</a>.



Tekst: Nico Vanaken


Bio van Chris Van Tongelen, Gunther Levi en De Romeo's