.
Jana De Bosscher en Christiaan Graulus
zondag 30 oktober 2022

Christiaan Graulus uit ‘Blind Getrouwd’: “Dat was toch niet zo praktisch”

Hij deed het in het bos

Christiaan en Jana lijken in ‘Blind Getrouwd’ een match made in heaven. Het loopt allemaal bijzonder vlotjes voor het koppel en er is niets dat een mooi en gelukkig leven samen hen in de weg komt te staan.

Voor Christiaan is een goede relatie heel simpel. Hij vertelt het in Story. “Je moet vooral jezelf kunnen zijn en blijven, dus ook af en toe tijd voor jezelf kunnen nemen. Verder vind ik communicatie en eerlijkheid heel belangrijk. En uiteraard moet er ook voldoende fysieke aantrekking en intimiteit zijn.”

In de meest recente aflevering van ‘Blind Getrouwd’ zagen we dat Jana en Christiaan een stapje verder wilden gaan in hun relatie en werd er met de experten besproken of ze daar klaar voor waren. En dat belooft, want Christiaan staat open voor spannende dingen.

“De meest bijzondere plek waar ik de liefde al heb bedreven is in een bos. En dat was vooral op haar vraag. Alleen bleek het daar veel te koud te zijn en hebben we dan maar gevreeën in de auto… aan het bos. Ik vond het best wel leuk, het was mijn eerste keer in de wagen. Alleen niet heel praktisch.”

Het zal in ieder geval lekker hebben geroken in de wagen, want Christiaan heeft een verslaving aan parfum. “Het is een uit de hand gelopen hobby geworden. Ik volg altijd de nieuwste releases en dat maakt dat ik veel wil proberen.”

Download onze app voor Android of iOS