.
Jana De Bosscher en Christiaan Graulus
woensdag 16 november 2022

Christiaan uit ‘Blind Getrouwd’: “We werden met onze neus op de feiten gedrukt”

Geen prettig einde voor deze twee

Iedereen had het wel een beetje zien aankomen dat de relatie van Jana De Bosscher en Christiaan Graulus geen stand zou houden in ‘Blind Getrouwd’. Jana gaf meermaals kritiek op Christiaan, waar de jongeman toch behoorlijk moeilijk mee had.

Het werd allemaal nog iets specialer toen Jana vertelde dat ze zowel een brief meehad voor moest Christiaan ‘ja’ hebben gezegd, als moest hij ‘nee’ hebben gezegd. Speciaal.

Jana en Christiaan hadden het er al uitvoerig over gehad dat ze geen toekomst zagen in hun huwelijk en dat het beter leek om niet samen verder te gaan. Al leek die beslissing van Christiaan nog niet helemaal duidelijk te zijn voor Jana.

“En toch, ik respecteer Jana veelt te veel om haar over zoiets belangrijks niet op voorhand in te lichten. Ik wist wel dat ze eventueel ook met een ‘ja’ had ingestemd, maar we leunden allebei toch echt wel meer richting een ‘nee’”, zegt Christiaan in Dag Allemaal.

Niet alleen Christiaans hart werd gebroken, ook menig harten in de Vlaamse huiskamers zijn in duizenden stukjes gebroken. “Op een zeker moment zijn we op een zijspoor beland. Na het koppelweekend was dat. We werden daar met onze neus op de feiten gedrukt, dat er praktische problemen zouden opduiken.”

Download onze app voor Android of iOS