.
News Image

Christ'of brengt hulde aan Michael Jackson

En u gaat daar zeker van genieten.


De Vlaming Christ'of komt met een heuse Legacy-tour. Deze prachtige productie ging na een uitverkochte reeks in de Koningin Elisabethzaal te Antwerpen en de Heineken Music Hall te Amsterdam even in de koelkast. Maar in december van vorig jaar, genoot opnieuw een uitverkocht Kursaal Oostende van deze schitterende tribute show. Er werd besloten om opnieuw op tournee aan te gaan langs de grootste theaterzalen in Vlaanderen zoals; Capitole Gent, Elckerlyc Antwerpen en Ethias Theater Hasselt, maar de show houdt ook halt in dé thuisstad; Aalst.



Deze show met de bekende Michael Jackson-impersonator Christ’OF en een 8 koppige live band, 8 danseres(sen) en 3 backing-vocals werd aan ons voorgesteld tijdens een uitgebreide persconferentie in het Dancecenter te Aalst en met een trotse producer Patrick De Coninck alsook Christ'OF zelf die de metamorfose naar Michael Jackson zal hebben ondergaan. Christ’OF veroverde dankzij zijn overwinning in “My name is Michael” in 2010 langzamerhand Europa! Hij werd uitgeroepen door “Sony Music” als de beste Europese impersonator van Michael Jackson. In juli 2002 bracht Christ’OF een optreden voor de King of Pop in de Webster Hall in New York, en kreeg toen het compliment van Michael zelf: “You must practice every day tob e so good”! De show die hij bracht en die door Albert Verlinde werd geproduceerd (My Name Is Michael), werd maar liefst 7 keer uitverkocht in de Koninklijk Elisabeth zaal te Antwerpen en 9 keer uitverkocht in de Heineken Musical Hall te Amsterdam en dit op een speeldata van maar liefst 2 weekends, dit zorgde voor meer dan 55.000 verkochte tickets.

Ondertussen staat Christ’OF klaar met een gloednieuwe show “LEGACY” een productie van 25 artistieke medewerkers / on stage. Het is een 120 minuten durende wervelende visuele show waar de bekendste MJ nummers in een sublieme muzikale opvolging de revue passeren. De volledige set van live zang en live muziek krijgt als kers op de taart de alom gekende spectaculaire Jackson choreografieën die door fantastische dansers identiek worden neergezet, ook de vele kostuumwissels maken er een verbluffend geheel van.

Hierin komen alle Jackson klassiekers voor zoals ‘Thriller’, ‘Billie Jean’, ‘Bad’, Dirty Diana’, ‘Beat It’, ‘Black or White’, ‘I Just Can’t Stop Loving You’, ‘They Don’t Care About Us’ enz. Er zijn concerten in Blankenberge, Antwerpen, Alsemberg, Aalst, Gent en Hasselt.

Meer info via www.michaeljacksonlegacy.be

Bio van Michael Jackson

Meer Over:

Michael Jackson