.
News Image

Christof Chapsis wordt koning!

Nieuwe uitdaging voor Christof Chapsis.


Acteur en zanger Christof Chapsis wordt in 2020 tot koning gekroond. Hij zal immers de rol van koning Arthur vertolken in de avontuurlijke familiemusical ‘Arthur en de strijd om Camelot’. Deze voorstelling van productiehuis Event-Team i.s.m. I&L Entertainment zal in april en mei toeren langs 10 Vlaamse theaters.



In zijn zoektocht naar het zwaard in de steen zal Christof worden bijgestaan door een jeugdige musicalcast: o.a. Charlotte Suijs (als jonkvrouw Guinevere), Jeroen Logghe (als ridder Lancelot), Dorothy Wuyts (als Morgana), Tim Asselman (als Mordred) en Pieter Jan De Paepe (als Merlijn). Deze cast wordt versterkt door een pittig ensemble met o.a. Milou Van Mieghem, Samantha Lernhout, Hélène Kamers, Elias Bosmans, Seie Goris, Obe Lambert, Branko De Waele, Lisa De Poorter, Flavio Rizzuto en enkele anderen.



Christof studeerde Muziektheater (Fontys Conservatorium - Tilburg). Hij was reeds te zien in ’14-18’ en ‘Marie-Antoinette’. Hij vertolkte gastrollen in ‘Familie’, ‘Roller Disco’ met K3, ‘Campus 12’ en diverse reclamespots. Tevens vertolkt hij in het nieuwe seizoen van ‘D5R’ de rol van Milan. Momenteel toert hij met de educatieve kindervoorstelling ‘De Spiekpietjes’ langs diverse scholen en culturele centra in Vlaanderen. Hij is ook presentator en actief als solozanger in de commerciële muziek onder zijn eigen naam.



Christof treedt in de voetsporen van West-End acteur Ruben Van Keer die enkele jaren geleden deze rol vertolkte in Nederland. Hij kijkt er naar uit om in deze productie neergebliksemd te worden om zo te ontwaken in de wereld van zijn lievelingsverhaal: de legende van Koning Arthur.



Informatie en tickets via www.event-team.be


Bio van Christof Chapsis

Meer Over:

Christof Chapsis