.
Christoff
maandag 12 december 2022

Christoff: “Als mensen kijken slaat ze dicht”

Ze heeft het nochtans in zich

Als er nu één zanger is die erg gelovig is, dan is het wel Christoff. Speciaal voor zijn kerstconcerten treedt hij elk jaar op in kerken overal in Vlaanderen. Vooral omdat hij dat heel erg graag doet.

15 concerten op 20 dagen tijd, dat is best pittig en Christoff moet vooral goed voor zichzelf zorgen in die periode. “Mijn grootste angst is vooral om ziek te worden, want we kunnen die kerstconcerten nadien niet meer inhalen. Daarom ga ik achteraf ook niet op de foto met fans. Niet alleen omdat ze misschien zonder het zelf te weten ziekjes zijn, maar het is ook zo koud in zo’n kerk”, zegt Christoff in Story.

Tijdens de kerstconcerten is Christoff terug in goed gezelschap van het kinderkoor Scaletta. Iets waar Lisa-Marie, zijn petekind binnen een paar jaar ook deel van zou kunnen uitmaken.

“Lisa-Marie kan goed zingen en ze heeft de skills om mensen te entertainen, maar wel achter het podium of rond de keukentafel. Op een podium durft ze dat niet. Als alle ogen op haar gericht zijn, slaat ze dicht.”

Lisa-Marie is Christoffs oogappel en dat straalt hij ook uit. “Ze heeft mijn leven zo veranderd. Lisa-Marie heeft de gave om iedereen gelukkig te maken. Mama en papa waren de laatste maanden wat op de sukkel met hun gezondheid, maar wanneer Lisa-Marie binnenkomt, herleven ze.”

Bio van Christoff en Scaletta

Meer Over:

Christoff Scaletta