.
Christoff
woensdag 27 september 2023

Christoff: “Dat wil ik ook doen!”

Hij moest er hard voor werken

Christoff staat dit jaar 30 jaar op de planken en dat wil hij graag vieren met een groot jubileumconcert. Maar toen kwam het idee om dat te doen in combinatie met een concert waarin hij zijn grote Idool Will Tura eert. En zo was de concertreeks ‘Christoff zingt Tura’ geboren.

“Will is eigenlijk een beetje mijn muzikale vader. Als kind was ik al een enorme grote fan van hem. Ik was acht jaar toen ik hem voor de eerste keer zag. Ik zie mezelf daar nog zitten, op de rand van het podium in een tent in Liedekerke. Op zeker moment hield hij zijn microfoon voor mij. Om mee te zingen. En ik dacht: ‘Wow! Dat wil ik later ook doen”, glundert Christoff in Primo.

Zogezegd, zogedaan en Christoff ging heel hard werken om zijn droom ook waar te maken. Ook al lijkt het bijna onmogelijk, als je hard genoeg werkt, dan kan je droom wel degelijk uitkomen.

“Maar het heeft wel even geduurd voor ik een gevestigde waarde werd in de Vlaamse showbizz. Ik was lange tijd de ‘eeuwige belofte’. Misschien omdat ik er zo jong aan begonnen ben, dat kan natuurlijk. Maar sinds een jaar of vijftien ben ik inderdaad een gevestigde waarde.”

Bio van Christoff

Meer Over:

Christoff