.
Christoff
zaterdag 19 oktober 2024

Christoff: “Ik ben daar dagen ziek van geweest”

Zijn nachtmerrie kwam uit

Dat we ’s nachts dromen, dat kunnen we natuurlijk niet vermijden. Maar soms zijn dromen niet altijd even leuk. Zo droomt Christoff heel vaak dat zijn petekind Lisa-Marie iets overkomt.

“Ik weet de details niet meer, maar het enige dat ik weet, is dat het iets verschrikkelijk ergs was. Dat ze werd meegenomen. Of verongelukte. Lisa-Marie is van alle mensen in de wereld degene die ik het liefste zie. Dus dat uitgerekend haar iets overkomt? Mijn grootste nachtmerrie”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Wat de droom nog veel erger maakt, is dat de droom ook uitgekomen is. Althans zo voelde het toch aan voor Christoff. Hij nam haar mee naar een evenement waar ze een ballonvaart mochten doen, maar vlak voor het opstijgen, bedacht de kleine Lisa-Marie zich en liet ze haar peter achter in de ballon.

“Ik bleef achter. In volle paniek. Kon geen kant uit, en de enige bij wie ik Lisa-Marie kon achterlaten, was mijn buurvrouw, die toevallig was komen kijken. Ik zweer het: die ballon is opgestegen, ik zag dat kleine handje van Lisa-Marie zwaaien, en het gevoel van haar te moeten achterlaten? Op haar zeven jaar? Bij iemand die ze eigenlijk niet kende? Ik ben daar ziek van geweest. Voor dagen.”

Bio van Christoff

Meer Over:

Christoff