.
Christoff
maandag 19 december 2022

Christoff: “Ik ben niet op zoek naar een lief”

Het is goed zoals het nu is

Met kerst in aantocht voelt Christoff zich alweer helemaal in zijn nopjes. Voor hem is het de allermooiste tijd van het jaar en hij laat de kerstgekte met veel plezier toeslaan.

“Ik ben een echte kerstfreak. Sinds eind oktober is het hele huis gedecoreerd en staan mijn twee kerstbomen al. Ik hou van die gezelligheid met lichtjes en versieringen”, bekent hij in Story.

Toch zal Christoff ook dit jaar Kerst zonder partner moeten vieren. Er is geen man in zijn leven met wie hij alle gezelligheid kan delen.

“Ik ben daar ook niet op zoek naar. Mijn focus ligt nu echt even op mijn carrière, en alles weer op de rails krijgen na die coronaperiode. Er is veel in te halen. Dus in de liefde zien we wel. Ik laat me verrassen door wat er op me afkomt. Maar het is geen must, ik ben gelukkig en voel me zeker niet eenzaam.”

Een programma als ‘Wie wordt het lief van Christoff’ zal er dus niet meteen komen. “Ze hebben me dat ooit al eens voorgesteld, maar daar heb ik vriendelijk voor bedankt. Ik kies mijn eigen lief wel. Een nieuwe relatie schrikt me op dit moment ook wat af. Weer van nul beginnen en dat vertrouwen opbouwen. En alles moeten herplannen omdat je lief klaagt dat je te veel weg bent. Nee, het is goed zoals het nu is.”

Bio van Christoff

Meer Over:

Christoff