.
Christoff
maandag 18 december 2023

Christoff: “Ik heb daar echt geen goesting in”

Het is goed zo

Het is een zwaar jaar geweest voor Christoff. Hij had het moeilijk om de breuk met Ritchie te verwerken en kwam in een diep dal terecht. Maar nu voelt hij zich weer goed en bevrijd en ziet hij er niet langer tegenop om als single naar de kersttafel te gaan.

“Mezelf weer in de schoonfamilie gaan voorstellen als het nieuwe lief van? En dan tientallen keren diezelfde vraag krijgen van: 'Aaah, bent gij die zanger?' Ik heb daar écht geen goesting in. Het is goed zoals het nu is”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Toch is Ritchie niet uit zijn leven verdwenen. Hij is nog altijd de roadmanager van de zanger en hij zal voor altijd zijn zielsverwant blijven.

“Onvoorwaardelijk is hij er, en ik voor hem. We doen nog dingen samen. Da's leuk, maar we zijn geen koppel en hebben dus geen verantwoording aan elkaar af te leggen. Ritchie mag van mij zelfs iemand leren kennen. Hij moet me alleen beloven dat hij in mijn leven blijft. En wie weet vinden wij elkaar ooit wel terug op liefdesvlak, dat kan. En dan gaan we samen naar het rusthuis.”

Bio van Christoff

Meer Over:

Christoff