.
Christoff
woensdag 7 augustus 2024

Christoff: “Ik wil dat op reis echt niet” 

Hij is vaak aan uren gebonden 

Wanneer Christoff op reis vertrekt, dan plant hij niks in zijn agenda. Hij wil het liefst niks doen op vakantie, want alleen dat geeft hem een zalig gevoel.

“Ik kan dat niet beschrijven. Natuurlijk spreek ik wel eens af met mensen, maar dan moet ik 'om dat uur thuis zijn om te douchen en om dat uur vertrekken zodat ik op tijd in het restaurant ben'. Mijn leven in België is altijd al zo gepland, op reis wil ik dat echt niet”, zegt Christoff in Story.

Een vakantie dient natuurlijk om je batterijen op te laden en even te kunnen genieten van de rust en te ontsnappen van de werkdruk.

“Een van de mooiste reizen die ik ooit gemaakt heb, was toen we met de hele familie - dus ook tantes en nichtjes - naar Spanje gingen. Iedereen die ik graag zie, was erbij. Ik voelde me zo gelukkig. Omdat ik ook wel besefte: ik moet dit echt koesteren, want misschien gebeurt het nooit meer. We hebben daar een heel grote auto gehuurd om uitstapjes te doen. En als we een restaurant uitkozen, moest het sowieso een lange tafel hebben.”

Bio van Christoff

Meer Over:

Christoff