.
Christoff
maandag 7 oktober 2024 08:40

Christoff: “Ik zou kiezen om nooit nog een lief te hebben”

In ruil voor haar liefde

Voor veel mensen is lichamelijkheid erg belangrijk. Op tijd en stond een goeie knuffel kan veel deugd doen en kan ons welzijn verbeteren. Maar op vlak van lichamelijkheid trekt Christoff toch enkele grenzen.

“Sinds corona hoeft kussen voor mij eigenlijk niet meer. Temeer omdat ik mezelf moet beschermen, zeker wanneer ik binnenkort weer twintig kerstconcerten geef en in de Lotto Arena mijn carrière vier. Al kan het natuurlijk ook deugd doen om elkaar eens goed vast te pakken. Ik heb een goeie vriend, hij is hetero, en als we elkaar knuffelen, is het alsof er duizend kilo van mijn schouders valt”, zegt Christoff in Het Laatste Nieuws.

Wie hij wel altijd met veel plezier zal knuffelen is Lisa-Marie, het dochtertje van zijn zus Lindsay. Een knuffel van haar is het allermooiste ter wereld.

“Laatst waren we samen in Disneyland Parijs, plots kwam ze naast mij lopen en greep ze me vast. 'Je bent de allerliefste', zei ze. Zou ik moeten kiezen tussen haar onvoorwaardelijke liefde opgeven of nooit nog een lief hebben, ik zou kiezen voor nooit nog een lief hebben.”

Bio van Christoff

Meer Over:

Christoff