.
Christoff
donderdag 1 augustus 2024

Christoff: “Papa was toen vooral boos”

Zij vonden het grappig

In tegenstelling tot vroeger gaat Christoff op vakantie nu meer op zoek naar de natuur en niet meer naar de leuke winkeltjes in de buurt. Hij wil vooral rust en dat mag gerust in de bergen zijn.

Maar er zijn nog wel meer reisgewoontes veranderd tegenover enkele jaren geleden. Hij vertelt zelf in Story wat die gewoontes zijn.

“Ik reis - enkel wanneer het een lange vlucht is - het liefst in businessclass. Je mag dan in een aparte lounge zitten op de luchthaven en als eerste inchecken. Op die manier kan je je maximaal ontspannen. Zulke vluchten kosten iets meer, maar je bent niet doodmoe als je aankomt. Ik spreek nu echt over de verre vluchten en reizen, anders reis ik zoals iedereen. Ik ben dan ook meteen uitgerust als ik weer in België aankom en kan diezelfde dag nog beginnen te werken.”

Als kind is Christoff ook vaak op reis geweest, samen met zijn ouders en zijn zus Lindsay. Daar koest hij heel wat mooie herinneringen aan.

“De autovakantie naar Italië herinner ik mij als gisteren. Mijn zus Lindsay en ik zagen mensen op een tandem rijden. Dat wilden wij ook en na een week zagen was het zover. We huurden er een voor vier personen, maar we zijn geen meter vooruit geraakt. Uiteindelijk moest papa de tandem terugbrengen, maar die fiets was zo lang dat mama het verkeer moest tegenhouden. Lindsay en ik hadden de slappe lach, papa was toen vooral boos.”

Bio van Christoff

Meer Over:

Christoff