.
Christophe Haddad
dinsdag 22 oktober 2024

Christophe Haddad nu ook onder vuur in België

Hij doet enkele straffe uitspraken

Een tijdje geleden kon Christophe Haddad vertellen dat hij zijn droom had waargemaakt en dat hij een BEAM health-center had geopend. Hij beweerde dat hij daar mensen met onder andere kanker kon genezen zonder dat er chemo aan te pas zou komen.

Allemaal uitspraken die niet meteen in goede aarde lijken te vallen bij andere mensen, en al zeker niet bij (gewezen) kankerpatiënten.

“Je lichaam is in staat om alles te genezen, als het maar in de juiste omgeving verkeert. Ik heb net een vriend van mij bezocht in Ierland, met een soortgelijk centrum. Daar zijn mensen genezen van kanker zonder chemokuur. Als je lichaam niet in balans is, word je ziek. Als je terug in balans kan worden gezet en je cellen weer de juiste lading krijgen, geneest het lichaam zichzelf”, vertelde Haddad aan de Nederlandse Story.

Goedele Liekens is het daar helemaal niet mee eens. Zij reageert in Dag Allemaal op de straffe uitspraken van de acteur.

“Om kort en duidelijk te zijn: dit kan zéér gevaarlijk zijn. Zoiets mag je nooit doen zonder met je oncoloog te overleggen. Ik geloof wel dat alternatieve therapie kan helpen om weer aan te sterken of ter ondersteuning van je medische behandeling. Dat heb ik zelf ook gedaan, maar dat was ná mijn chemo, niet in plaats ervan.”

Bio van Christophe Haddad

Meer Over:

Christophe Haddad