.
Coco Jr.
woensdag 10 mei 2023

Coco Jr: “Wie ben ik?”

Hij heeft zijn bedenkingen

De vrouwen waren zot van Coco Jr, en Coco Jr was ook zot van de vrouwen. Hij is een zanger die barst van de passie voor vrouwelijk schoon. Al heeft die passie ook voor veel spanningen gezorgd in zijn leven.

“Als het verkeerd afloopt, zorgt dat voor vervelende situaties. Op de duur was er een soort van cordon sanitaire tussen mij en de achtergrondzangeressen. Tot het met Geena Lisa toch nog eens is gebeurd”, lacht Coco in Dag Allemaal.

Geena Lisa en Coco Jr zaten vaak samen in het tourbusje en brachten veel tijd door op de achterste rij. Geena viel vaak in slaap en viel dan ook vaak in slaap op de schoot van Coco. Zo groeide er iets moois tussen de twee.

Ze kregen ook samen twee kinderen Zion en Yaro. Zij zoeken volop hun eigen weg in het leven zonder al te veel bijsturing van hun ouders.

Maar hun vader opvolgen als zanger, dat zit er bij de twee niet in. Zion gaat voor een carrière bij de politie, Yaro volgt een pilotenopleiding. “Ik kan er mijn bedenkingen bij hebben, maar wie ben ik? Het zijn hun dromen, ik ben er alleen om bij te sturen als iets fout zou lopen. Wat ze doen, past heel goed bij hun persoonlijkheid.”