.
Coely
woensdag 4 oktober 2023

Coely: “De verwachtingen lagen te hoog”

Ze was moe

De mensen die houden van het HipHop-genre zullen Coely zeker al lange tijd kennen. Sinds dit jaar kennen ook de kijkers van VTM haar door haar deelname aan ‘The Masked Singer’ en als coach in ‘The Voice Kids’. Coely is nu een echt tv-figuur geworden.

“Muziek komt nog altijd op de eerste plek. Dat is mijn grote passie. Maar ik hou wel van een nieuwe uitdaging, dus grijp ik de kansen die ik krijg. Als ik het tof vind en ik heb tijd, dan spring ik. Ik sta open voor alles, maar er zit zeker geen masterplan achter”, zegt Coely in Story.

Het gaat nu fantastisch met de zangeres, maar dat is niet altijd zo geweest. Ze klimt uit een diep dal na een moeilijke periode van zes jaar.

“Die eerste jaren als artiest nam ik telkens te veel hooi op mijn vork. Ik was moe. De trein denderde maar door en de verwachtingen lagen hoog. Je moet nieuwe muziek maken en daarmee touren. Nooit was er even een moment om stil te staan en na te denken over wie ik ben en waar ik sta. Dat begon zich op den duur te wreken. Ik voelde me slecht, twijfelde over alles en worstelde met trauma’s en nachtmerries. Het werd me allemaal te veel.”

Download onze app voor Android of iOS